Марка е нещо повече от крилата фраза или стилов избор на

...
Марка е нещо повече от крилата фраза или стилов избор на
Коментари Харесай

Как да изградим марка от нулата?

" Марка "  е освен това от крилата фраза или стилов избор на компания. Това е груповият облик и репутацията на една компания, която го следва на всички места. Когато е построена вярно, вашата марка може да помогне на компанията ви да доближи нови висоти на триумфа. Но когато е построена погрешно, марката ви може да отблъсне клиентите и да направи реализирането на облага съвсем невероятно.

Ето за какво е значимо да имате добра маркетингова тактика и солидни знания за ръководство на марката: от какво се нуждаете за процеса на брандиране и по какъв начин имиджът на вашата марка въздейства върху потребителско преживяване? Тази публикация ще обхване някои насоки и тактики за брандинг за нови бизнесмени при започване на техния път.

Брандирането е един от най-важните аспекти на всеки бизнес, огромен или дребен, търговия на дребно или B2B. Ефективната тактика за марка ви дава огромно преимущество на все по-конкурентни пазари. Но какво тъкмо значи " брандиране "? Как се отразява на дребен бизнес като вашия?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР